Кралски войни! Кейт Мидълтън VS Маделин Шведска

16.10.2015 15:13 | Видян 2315 пъти

 Кралски войни! Кейт Мидълтън VS Маделин Шведска

Кейт Мидълтън и Маделин Шведска влязоха в задочен спор, който все повече набира скорост. Двете дами си оспорват титлата не само най-добре облечена кралска особа, но и „най-обичана принцеса.

По всичко изглежда, че херцогинята на Кеймбридж има сериозен съперник за титлата "най-любима принцеса в света". Досега всички изпадаха във възхищение от всичко, което прави Мидълтън, но изглежда, че короната на популярността лесно може да падне от главата й, заради шведската принцеса Маделин.

Шведската принцеса реши, че е крайно време да наруши протоколите и досегашната традиция, така че кръщенката на последното й дете бе излъчена по телевизионните екрани в цялата страна.

По този начин кралското семейство позволи на обикновените хора да видят част от техния бляскав живот. Ход, който им донесе допълнителна популярност в очите на народа.

Но не само населението на Швеция се възхити от тях. Откакто шведския принц Карл — Филип се ожени за София Хелквист, интересът към кралската фамилия скочи до небето. А мнозина забелязаха, че освен Кейт съществуват и други красиви принцеси в Европа.

Двете принцеси се конкурират и в стила на обличане. Мидълтън успешно следва Даяна и отлично избира дрехите, в които се появява в обществото, като същевременно прави баланс между скъпото и евтиното.

В интерес на истината обаче и Маделин не изостава в тази област. Шведската принцеса залага на малко по-класически стил от Кейт, но продължава да е фаворитка на модните критици заради това.

Съревнованието между двете продължава.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !