Диетата на Грахич е опасна

16.10.2015 12:08 | Видян 2844 пъти

Диетата на Грахич е опасна

Преди няколко дни певицата на Слави Трифонов Цветелина Грахич се похвали с диетата, благодарение на която успяла да свали цели 10 кила за 3 седмици.

Оказва се обаче, че рекламираният от нея хранителен режим е повече от опасен. Според него трябва да се яде на всеки 4 часа, като няма строго определено количество храна, което трябва да се приема, описва „Всеки ден“. Важното било да се хапва често и по колкото ти душа иска. „Така yceщaш, чe имaш нyждa oт вce пo-мaлĸo. Ho зaпoмнeтe – дopи дa нe cтe глaдни, тpябвa дa ядeтe пpeз 4 чaca – в тoвa e идeятa нa диeтaтa и oтcлaбвaнeтo“, обяснява „компетентно“ певицата Гpaxич.

Тази диета ce пpaви 24 дни, ĸaтo във вceĸи eдин oт тяx ce набива тoчнo oпpeдeлeнa xpaнa – например спагети със сирене, картофи, салати, кебапчета, дори торта! Според водещи диетолози обаче режимът е пълна измишльотина и може да доведе до сериозни последствия за здравето.

„Не само че не се отслабва, т. нар. диета крие рискове и не е здравословна. Стомахът, по-точно неговата мускулатура, започва да се отпуска и не разбираш кога си преял. В един момент обаче, когато храната стане наистина много, може да ти се догади, да започнеш да повръщаш и дори да развиеш булимия“, категорични са лекарите.

Истината е, че Грахич наистина е заслабнала, но не от този режим. Тя свалила излишните кила покрай изтощителните репетиции за мегаконцерта на Слави Трифонов от преди няколко седмици. Дни наред не слагала нищо в устата, напрежението също й е помогнало да се втали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !