Жената на Юлиан Вучков го напусна

16.10.2015 09:33 | Видян 2048 пъти

Жената на Юлиан Вучков го напусна

Юлиан Вучков е направо съсипан, след като любовта на живота му - преподавателката Диана Душкова, изненадващо го напусна. След огнена 7-годишна връзка, неотдавна половинката на колоритния професор изненадващо си събрала багажа и се изнесла от дома му в близост до НДК, научи „Всеки ден" от приятели на Вучков.

„Юлиан много страда! Той боготвореше Диана, тя е единствената жена, която афишира в обществото. Ценеше я и я уважаваше. Нещата дори отиваха към брак, той бе готов да подпише с нея, но внезапно всичко приключи. Не се месим в отношенията им, не знаем кой е крив и кой е прав, но истината е, че проф. Вучков е много разстроен. Той е горд човек и никога няма да го каже публично, но душата му е смъртно ранена", казаха колеги на Юлиан.

В един есенен ден внезапно Диана казала на Юлиан, че й е домъчняло за бащината къща в столичния квартал „Павлово". Казала, че ще отиде да навести дома си за ден-два. Взела си лек багаж и тръгнала. Повече така и не се върнала. Използвала ден, в който професора го няма, а се готви за предаването си в телевизия „Евроком", върнала се в дома му, и си взела останалия багаж. На тоалетката оставила ключа. Драснала и писмо за сбогом. Казала му, че го обича, но иска време, за да преосмисли отношенията си с него. Била свободна душа и се задушавала от семейния живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Банкси затвори галерията си в Лондон

Уличният художник Банкси закрива изложбената си зала в...

Бременната Гани си пийва вино за тонус

Джулиана Гани пие по половин чаша вино на ден, въпреки...

Няма коментари към тази новина !