Ревльото Божинов - новият Тити

12.10.2015 10:03 | Видян 2281 пъти

 Ревльото Божинов - новият Тити

Валери Божинов е на път да се превърне в новия Тити Папазов. След поредния си рев в телевизионния ефир вчера, футболистът директно бе припознат в треньора по баскетбол. Божинов, който и друг път му е отпускал края и е почвал да рони сълзи като многострадална Геновева, вече може да замести Тити.

Този път Валери прояви слабост по повод децата си, за които се ожали, че не може да им създаде семейна среда, заради разделите си първо с Алисия, а след това и с Николета Лозанова. „Не мога да бъда идеалният баща. И към двете си деца изпитвам чувство за вина... Случаят се повтаря както с моя баща и от това ми е много болно", призна с насълзени очи своята най-голяма грешка футболиста, който в момента играе за сръбския отбор „Партизан". Заради работата си в Белград, където се е установил в последно време, Божинов не може да бъде неотлъчно до децата си. Затова всеки един миг прекаран със звездния татко е като празник за тях.

След като се разплака пред смаяните водещи от „Събуди се" по Нова телевизия, спортистът се опита да поясни, че сълзите му не са въпрос на пиар стратегия. „Такъв съм си - много емоционален. Някои може да помислят, че преигравам, но не е така", заяви звездата. Той не скри, че много би искал синът му Валери-младши да тръгне по неговия път на футболист. А за малката Никол пък сподели, че е дете, което като порасне може да се занимава с много неща. Най-много обаче отрочето му от Николета Лозанова имало интерес към балета и модата.

Футболистът призна, че е останал без истински приятели. „Има много хора, които ме предадоха. Забиха ми нож в гърба. Така се получава - предават те, лъжат те, измислят си за теб разни неща, а след това те забравят", огорчено коментира темата Божинов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !