Самоубилата се приятелка на Джим Кери била омъжена

06.10.2015 17:53 | Видян 2337 пъти

Самоубилата се приятелка на Джим Кери била омъжена

Разследването около смъртта на бившата приятелка на Джим Кери претърпя сериозен обрат. Катриона Уайт, която преди дни сложи край на живота си, се е... омъжила преди смъртта си. Но не за известния актьор. Разследващите обаче пазят в тайна името на нейния съпруг.

Тялото на 28-годишната жена все още се изследва. От следствието обявиха, че с него може да се разпорежда само този, който е законен неин наследник. Така стана ясно и, че тя е била омъжена за неизвестен мъж. Той ще трябва да се погрижи за транспорта на тялото и да уреди погребението й в Ирландия.

Разследващите обявиха и причината за смъртта на Катриона. Аутопсията е показала забавено във времето натравяне. Според запознати, част от хапчетата, с които Уайт се е натровила, са били собственост на Джим Кери. Те споделят, че е възможно тя да ги е взела от дома му без неговото знание.

Катриона бе намерена мъртва в апартамента си на 28 септември, а в предсмъртната й бележка бе посочила, че иска да умре заради болезнената си раздяла с известния актьор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !