Боби и Никита: Страхуваме се да се завърнем в България

29.09.2015 16:39 | Видян 1823 пъти

Боби и Никита: Страхуваме се да се завърнем в България

Макар повечето близки приятели на Боби и Никита да са в България, те все още не са готови да се завърнат у нас. Пред "Story" двамата герои от "Биг Брадър" споделят, че животът в чужбина със сигурност не е по-лесен, отколкото тук.

"Има две страни. Животът ми е бил труден и в България, и в чужбина. Като млад бях охрана по дискотеки. Приятелите са тук, купонът тече, обаче - нямаш пари да отидеш никъде да се забавляваш. И другата страна – отивам в чужбина, почвам да изкарвам пари, обаче купонът го няма, хората ги няма. Остава ти да си легнеш и да си преброиш парите. В Малмьо, където ние живеем, след 18 часа няма никой по улиците, все едно бомба е паднала. Цял живот съм бил на този кръстопът. Сега живеем там, изкарваме добри пари, има за прехраната, остават и отгоре, обаче ни тегли да се връщаме тук, да се виждаме с приятелите...", споделя Боби.

Никита го допълва: "И при мен е така. Живея отдавна в Швеция, чувствам се напълно интегрирана в обществото, но не съм успяла, както и Боби, да си създам наистина близки приятелства, както тук. Там винаги се усеща дистанцията, дори буквално – когато излезеш с някой на кафе, той никога няма да седне толкова близо до теб, както сме седнали ние в момента. Справям се, но ако, не дай Боже, ми се наложи някой да ме закара някъде спешно през нощта, не зная на кого бих се обадила. Ако звъннеш и кажеш - 'Имам нужда от помощ', ще ти отговорят: 'Обади ми се утре, ще го обсъдим'“.

Двамата не изключват възможността да се приберат в България, "но това е голям риск, страх ни е да се откъснем напълно от чужбина", казва Боби. Биха си направили бизнес в София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !