Фандъкова: Работя София да стане по-добър град

25.09.2015 12:37 | Видян 1845 пъти

Фандъкова: Работя София да стане по-добър град

"Вярвам, че София може да бъде по-добър град за живеене и това е причината да поискам за трети път Вашето доверие и да продължа пътя към тази наша обща цел.  
Защото по-добър град означава по-добро качество на живот за всеки от нас.
Искам София да бъде по-добър град за децата и затова през последните 8 години направихме 80 нови детски градини и 3 нови училища, модернизирахме стотици площадки и много бази за масов спорт - от басейни до скейт парк, осигурихме енергийна ефективност за всички обекти, свързани с най-малките.
Искам София да бъде по-добър град за работещите хора - за онези, които правят собствен бизнес и за другите, които работят за тях. През последните 6 години на небивала криза нашият град стана най-големият инвеститор в икономиката на страната, привлече рекордни европейски средства и създаде възможност за нова работа и нов бизнес на стотици хиляди хора и фирми. Върнахме си контрола на Общинска банка, което позволи да бъде разгърната още по-активна подкрепа за активните граждани.
Искам София да бъде по-добър град за възрастните хора и онези в неравностойно положение и по тази причина направихме десетки нови клубове на пенсионерите и места за приобщаване на гражданите със специални потребности, пригодихме нови части от градската среда по техните изисквания.
Искам София да бъде по-добър град и за околната среда и по тази причина реализирахме мегапроекта за завод за битови отпадъци с производство на екоенергия, продължаваме да разширяваме метрото, което само през последните 4 години изгради повече от половината си станции и чийто трети лъч започваме след броени дни. 500 000 новосъзадени дървета, открити и градящи се нови паркове, реконструирани градини, отваряне на града към неговите 2 планини Витоша и Люлин - всичко това е част от ежедневната работа на нашия екип.
Гордеем се с постигнатото, с нашите видими резултати и съзнаваме, че онова, което е несвършено и недовършено е много повече. Затова искаме доверието на София и тази есен. И вярваме, че ще го получим, защото пътят ни напред е общ път!", заяви Йорданка Фандъкова на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ за София. Цветана Манева, Силвия Кацарова, Богдана Карадочева, Йордан Йовчев, Любо Ганев, Орлин Павлов, Мария Илиева бяха сред гостите на събитието. Шефът на Синдиката на българските учители Янка Такева също беше на първия ред на откриването. Снимки от събитието може да видите в нашата ГАЛЕРИЯ!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !