Нов бг филм с премиера в Люмиер

15.09.2015 14:40 | Видян 950 пъти

Нов бг филм с премиера в Люмиер

Както бяха обещали преди 8 месеца - режисьорът Стилиян Иванов и дизайнерът Денислав Трандев - ще представят в деня на есенното равноденствие, 22-ри септември, първата в света дизайнерска колекция на тоалети съобразени изцяло с изискванията на Зодиака - материи, кройки, цветове...

Уникалното е и това, че не на моден подиум, а на голям екран ще дефилират не професионални модели, а 12 успели жени, ярки представителки на 12-те зодиакални знака, с 12 различни професии.

В този ден кино-ревюто ще бъде видяно както на голям екран (от 19:00 ч.), така и в ефира на ТВ7 (от 14:00 ч.). А DVD тиражът стана факт преди броени дни благодарение на мецената на целия проект Гергана Ташкова.

Филмът РАВНОДЕНСТВИЕ разкрива как дизайнерът DeFF е създал своят колекцията, представя работните места и местата за забавление на дефилиращите дами...

Лентата дава подробна информация за особеностите на четирите астрологични стихии и учи как чрез дрехите да подсилим положителните им качества.

Пред филмовия екип на Стилиян Иванов, проф. Валерия Фол (един от моделите в ревю-спектакъла) обяснява, че колекцията на Денислав има хилядолетни корени - човечеството винаги се е опитвало да "облече" по оригинален начин женските божества.
Музиката е авторска, създадена според всяка една от зодиите, които озвучава.

Модната колекция, филмът и всички участници в уникалния проект апелират за любов и уважение към Природата и за грижа към бъдещето на планетата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !