Божинов и Михайлов тройни баджанаци

15.09.2015 11:52 | Видян 2079 пъти

Божинов и Михайлов тройни баджанаци

Двама от най-популярните футболисти - Валери Божинов и Ники Михайлов, се оказаха баджанаци не по две линии, както доскоро се смяташе, а по цели три! Освен с плеймейтката и тв водеща Николета Лозанова и фолк певицата Алисия, за които всички знаят, те са преспали и с популярната манекенка бръмчалка Моника Валериева, научи сензационно „Всеки ден".  Първа от трите, която се озова в леглото на сина на Боби Михайлов, е водещата на „Папараци" Николета Лозанова. Тя се залюби с вратаря в националния ни отбор още 19-годишна.

След нея Михайлов взе изоставената от Божинов Алисия. Именно докато е бил обвързан с фолкаджийката, Малката Перука е спал с Моника Валериева. Силиконовата красавица е минала през леглото на вратаря през лятото на 2013 г., когато той играеше в италианския футболен клуб „Верона".

Палавата Моника сама „налазила" Михайлов в социалната мрежа и започнала да си пише с него и да му отправя неприлични предложения. Тя се самопоканила да му гостува в Италия, а той я посрещнал на летището с отворени обятия, припомнят си днес запознати. Плеймейтката останала едва 2-3 дни, като през цялото време са стоели затворени в апартамента на Михайлов. Самата Моника се хвалила с потентността на Ники. Алисия научила след месеци за кръшването на футболиста, но му простила и тази изневяра. Заради този случай фолк певицата ненавижда силиконовата бръмчалка.

При Валери Божинов редът е малко по-различен. Той първо направи бебе на Алисия. Докато още бе семеен с Николета Лозанова, Моника обаче успяла да прелъсти и мине и него.

„Докато Моника уж беше приятелка с Андреа и Алисия, на мен лично ми звъня да ми се хвали как ще ходи до Италия, за да се вижда с Ники Михайлов. Но най-вече нейният трън в очите е Николета. Тъй като Моника прави всичко възможно да прилича на нея и за да се чувства като Николета, тя преспива с нейните бивши - Божинов и Михайлов", разказват приближени до Валериева. От футболните среди издават, че освен трите красавици Ники и Валери имат и други общи мацки, но те не са толкова известни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !