Княгиня Калина с гипс, претрепал я любимият кон

11.09.2015 11:22 | Видян 3124 пъти

Княгиня Калина с гипс, претрепал я любимият кон

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски – княгиня Калина е паднала от кон по време на тренировки в Монако и е наранила сериозно едната си ръка. Инцидентът станал преди няколко дни. В последно време Калина тренира усилено любимия си спорт – надбягване с препятствия, защото се готви за важно състезание през ноември. Княгинята е изключително запалена по конния спорт и дори иска да се състезава под българския флаг на игрите в Рио догодина.

По време на тренировките преди дни обаче се случило нещо неочаквано за така добре обучен ездач. Калина просто изгубила контрол върху животното и паднала.

Оттам конят се подплашил и при опита си да се изправи и да избяга, удари сериозно с копитото си лакътя на едната ръка на княгинята. Това наложило нуждата от спешна операция, пише „Телеграф”. Калина била закарана в болницата от близките си, тъй като инцидентът се разиграл в семейното имение в Мароко. В момента тя се възстановява и за да се върне към нормалния си ритъм на живот ще й трябват няколко седмици.

За жалост, княгинята няма да има възможност да се яви на състезанието, за което така усилено се подготвяше – Madrid Horse Week. Калина ще трябва да се раздели за известно време със своята страст в името на своето здраве.
Снимка: google

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !