Кали: Искам да осиновя момиче!

11.09.2015 09:45 | Видян 1592 пъти

Кали: Искам да осиновя момиче!

Фолкпевицата Кали иска да осинови момиченце. Това заяви пред "България Днес" самата изпълнителка, която е майка на трима синове - Георги, Марк и Александър.

"Ако някой ден съм по-финансово стабилна и мога да сменя сегашния си дом с по-голям, много искам да осиновя момиченце", призна певицата, която не се плаши от нови житейски предизвикателства.

"За мен е много важно всеки да има собствено лично пространство, защото в противен случай се получава задушаване. Има някакъв елемент на уют, когато сте много хора на едно място, както сме ние в момента. Но всеки трябва да си има собствена стая. Когато имам повече пари и пространство, едва тогава ще се замисля за още едно дете. Това е единственото, което ме спира да имам четири или дори пет деца. Но не да ги раждам, а да си ги осиновя. Дълбоко в себе си винаги съм знаела, че ще имам три деца и те ще бъдат три момчета. Никога не съм си представяла как изглежда момичето, излязло от мен. Иначе продължавам да искам да си имам момиче. Така че Кали си следва мечтите, имам си план-график, живея си живота и съм щастлива", каза още изпълнителката.

Снимка: Story

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !