Брадърът Цецо: Нарушавал съм закона

14.11.2008 17:00 | Видян 15387 пъти | Гласували 2

Брадърът Цецо: Нарушавал съм закона

Ден след изгонването на екс полицая Цветан от Къщата на Биг Брадър, той си тръгна за Варна разочарован и огорчен. „Хванахме“ го на път към родния град. Беше в компанията на верния си приятел и съквартирант Бай Иван, с когото се прибираха заедно.

Защо толкова скоро си тръгнахте от София? Обикновено изгонените брадъри се изявяват дейно в медийното пространство...
Дадох няколко интервюта. Казаха ми, че е достатъчно. Ще ми оставят време да се възстановя и оттам нататък започвам наново.

Как се чувствате? Вие искрено вярвахте, че България Ви подкрепя...
След като излязох, моята съпруга ми разказа какво е настроението навън спрямо моята игра. Много съм разочарован, тъй като за моята 40-годишнина съм се мъчил да представям себе си в добра светлина, да изградя авторитет в обществото. Оказа се, че извън Къщата са ме представяли като неморален, корумпиран полицай. Много ми е обидно! Не знам как ще заздравеят тези рани във семейството ми, в децата ми.

Кое най-дълбоко Ви засегна?
Всички негативи по мой адрес еднакво ме обиждат. Никога по време на службата си като полицай не съм взимал пари. Изкарали са ме, че едва ли не съм флиртувал с всички жени в Къщата. В някои медии са ме представили като някакъв пълен откачалник, който е взимал хапчета и се е дрогирал. Съпругата ми са я наричали курва, проститутка и каква ли още не... Обидно ми е и за това, че жената, която е била против мен в лайфовете и е защитавала Емилия, ме е наричала простак. Когато се чух с децата като излязох, единият ми син се разплака и каза, че е получавал бележки от негови съученици, в които е пишело, че съм педераст. Това са толкова нецензурни думи за едно дете на 8 години, което ги е чуло от деца, които явно са ги научили в семействата си. Всичко това ме наранява страшно много!

На моменти Вие също се обръщахте нецезурно към някои съквартиранти и особено към жените... Например, случаят с Виолета.
Има една поговорка: „Каквото повикало, такова се обадило!“ Специално за случая с Виолета, бях провокиран и реакцията ми беше под въздействие на афекта, за което съжалявам. Обърнах се нецензурно към нея, когато тя ми показа среден пръст. След което каза, че не съм бил никакъв мъж. Нарани достойнството ми и ме извади извън релси. И като сложим цялото напрежение, което изпитахме в самолета и в Къщата... Всичко това си оказа влияние.

Някога провокирали ли са Ви до степен, че да посегнете?
Никога не бих го направил! Това нещо мога да го контролирам, докато самите емоции – не.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !