Най-стилните майки в шоубизнеса

10.09.2015 14:34 | Видян 2606 пъти

Най-стилните майки в шоубизнеса

Майчинството е момент от живота на всяка жена, който я променя из основи, прави я по-силна и по-отговорна, а понякога дори дава смисъл на живота й.

Известните жени от световния шоубизнес умеят да балансират между невероятно успешната си кариера и ролята им на майки. Представяме ти няколко звездни дами и техните красиви и стилни деца в една зашеметяваща компилация!

Ел Макферсън и Аурелиус Тази звездна комбинация между моделката и нейния син е толкова перфектна, че дава пример за това как майка и дете могат да имат толкова голяма прилика, както в стила, така и в чертите и класата. Ел Макферсън и тайната на "Тялото"

Гуинет Полтроу, Епъл и Моузес Гуинет притежава изчистен стил, като цветовете, в които обича се облича съответстват на тена на кожата й. Тя придава своя безупречен стил и на двете си деца, чийто външен вид е винаги спретнат и подреден.

Клаудия Шифър и Косима Супермоделите развиват свой собствен стил и отношение към детайлите и Клаудия Шифър не остава по-назад. Наистина тя и сладката й руса дъщеричка Козима винаги притежават добре съчетани една с друга стилове, които се отличават и отиват на русите им коси.

Джесика Алба, Олив и Хейвън Джесика Алба е сред най-земните и одухотворени холивудски знаменитости, коиото притежават уникален стил, съчетание между спортно-елегантен и бохемски. Сладките й дъщерички не остават по-назад и радват с невинно излъчване и момичешка красота. Още снимки може да видите ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !