Сомалиец преследва Миглена Ангелова

09.09.2015 17:20 | Видян 1165 пъти

Сомалиец преследва Миглена Ангелова

Бившата тв водеща Миглена Ангелова се похвали с чернокож ухажор, който неуморно я свалял онлайн от половин година насам, пише „Всеки ден”. Тайният мачо бил на около 40 години, от Сомалия, и заливал бившата тв водеща с неприлични предложения. Самата Миглена, която се слави и с това, че е доста палава в леглото, нямала нищо против да си кореспондира с негъра, но след като разговорът им загрубял, тя решила да го блокира.

„В началото беше много мил, пускаше ми сърчица и ми правеше джентълменски комплименти. Изведнъж обаче смени тона и почна да ме атакува със сексуални намеци, като дори ми изпрати снимка на члена си. И да, беше много голям!“, коментирала през смях, но и с доза срам мадам „Искрено и лично“.

Въпреки че не й било съвсем неприятно от горещите теми, които сомалиецът подхващал, тя решила да го блокира, за да му покаже, че тя команда, а той почва да си позволява твърде много.

„Порно клипчетата, които ми изпрати с идеята да ми покаже как обичал да го прави, преляха чашата на търпението ми. Канеше ме дори да правим виртуален секс в скайпа“, възмущава се телевизионерката и допълва: „Наругах го хубаво и му блокирах профила, за да не ме безпокои повече“.

Ангелова предположила, че интимната мисъл на африканеца била да го покани в България, за да може да се установи тук. „Такива като него какво ли не биха направили, за да се измъкнат от мизерията “, заключила Миглена.
Снимка:google

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !