Дарина направи братята Берлускони баджанаци

09.09.2015 12:20 | Видян 1875 пъти

Дарина направи братята Берлускони баджанаци

Дарина Павлова явно е фенка на фамилията Берлускони и след връзката си с италианския премиер Силвио, сега е хвърлила око на брат му – Паоло.

Двамата демонстираха опасна близост по време на парти в тузарска вила край Рим, а след това Дарина качи фотодоказателство в профила си във Фейсбук. На снимката тя и Паоло изглеждат повече от щастливи.

Дарина се усмихва доволно в обятията на брата на бившия си възлюбен и го гали нежно по бузите. Досегаа Павлова не е показвала бивши взаимоотношения с бизнесмена, пише България днес.

Според слухове, братът на Силвио е дори по-богат от него, но не обича да парадира с възможностите си. Паоло е вицепрезидент на италианския „Милан” и притежава крупни инвестиции в автомобилния бизнес.

Не му допада и да е център на внимание и да се замесва в скандали. Въпреки това, преди няколко години Паоло си навлече негативи, след като нарече футболиста Марио Балотели „нашето семейно негърче”.

Близки на Дарина Павлова коментират, че в демонстрираната близост няма нищо случайно. Актрисата имаше бурна връзка със Силвио, но той не е мъж за една жена и я смени, за да може да се радва на ухажорките си.

Мадам Мулти пък се задяваше с актьора Джулио Берути, но той не може да се сравнява по богатство с Паоло. А и как по-добре да отмъстиш на един мъж, освен като спиш с брат му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Няма коментари към тази новина !