Плешива и беззъба Ето я най-грозната манекенка

08.09.2015 14:34 | Видян 2262 пъти

Плешива и беззъба Ето я най-грозната манекенка

Фотографи са в стрес, чудят се как да снимат това момиче. Целта на шокиращо грозната моделка Мелани не е да ви изкара акъла. Американката се опитва да промени коренно живота си, като прави всичко възможно да стане световноизвестен модел.

Цял живот 27-годишното момиче е обект на подигравки. До момента, в който Мелани Гайдос не решава да вземе живота си в свои ръце.

"Мечтая да стана модел, искам да позирам. Ще направя всичко възможно да сбъдна мечтата си"- разказва плешивата гърла.

"Харесвам се такава, каквато съм"


Актовата моделка няма нито един зъб в устата си и нито един косъм на главата си. Мел отказва да носи протеза и перука.
"Хората ме питат: Как се яде без зъби? Е, спортисти без крака тичат по маратони... Всичко е въпрос на възприятие " - признава грозноватата девойка.

В крак с модата, Мел не пропуска да си направи селфи

Тя страда от ектодермална дисплазия - генетично заболяване, което засяга растежа на зъбите, ноктите, хрущялите и костите. Нелечимата диагноза съпътства Мелани през целия й живот. Хората по улиците я наричат Гаргамел и чудовище. За да се възпротиви на непрестанните нападки, Гайдос решава, че трябва да започне промяната от себе си.
"Ако се възприемам като красива, целият свят ще ме мисли за такава" - заявява гордо Мел.

Мелани не пропуска да се снима гола

Освен с потресаващия си външен вид грозницата не пропуска да привлече внимание към себе си и с голи снимки. Мелани не се притеснява да покаже плоските си гърди, като разкрива, че не желае да си сложи импланти. Беззъбата манекенка иска да е изцяло натурална без никакви корекции. За това се чувства перфектно в кожата си, макар и да няма големи бомби и красива бляскава прическа.

Американката мечтае да стане секссимвол, какъвто се чувства. Макар да изглежда доста нестандартно, Мел жъне успех със страховитите си фотоси. Фотографи от цял свят търсят шокиращи кадри, с които да блеснат в модните среди, а генетично болното момиче чудесно запълва тази ниша.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !