Райна - “Както никоя друга”

12.11.2008 16:40 | Видян 24210 пъти | Гласували 1

Райна - “Както никоя друга”

В ефира на телевизия “Планета” вече се излъчва промоцията на най-новия албум на Райна “Както друга никоя”. Телевизионната реализация на новия албум на певицата се състоя в “Планета Пайнер Клуб” – Димитровград. Райна засне 13 телевизионни версии на песните в албума, а останалите четири ще се сдобият с такива до края на годината.

Междувременно певицата не спира да работи по нови проекти, с които съвсем скоро ще зарадва феновете си. Преди няколко дни приключи първият снимачен ден на най-новия видеоклип на Райна към песента “Нежна полиция”. Хитовата песен бе сред най-харесваните, включени в микса, който Райна изпълняваше на турнето “Planeta Derby Plus 2008″. За реализацията на новото видео певицата се довери на екипа на режисьора Людмил Иларионов – Люси и оператора Йордан Петков.

Райна обещава, че ще ни изненада с нова, нестандартна визия, която целенасочено ще контрастира с ритъма и звученето на песента. Певицата вече се подготвя и за предстоящия концерт по случай седмия рожден ден на “Планета” ТВ, в който ще вземе участие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !