Васко Кеца приключва с цигарите

02.09.2015 09:26 | Видян 1382 пъти

Васко Кеца приключва с цигарите

Звезда №1 на родната естрада - Васил Найденов, е взел едно от най-тежките решения в живота си. Певецът се е зарекъл да сложи край на една от най-големите си страсти - тютюна.

Навръх 65-ия си рожден ден, който е утре, на 3 септември, Васко ще скъса и изхвърли последната си кутия с папироси пред очите на дългогодишния си приятел Ивайло, Богдана Карадочева и куп други авери, за да има свидетели, пред които да се закълне, че приключва с пагубния порок, научи Всеки ден. Голямото притеснение на гласовития певец било, че да издържи на димната диета ще е много трудно, тъй като всичките му приятели не изпускат цигарата от ръка.

„Но нали съм зодия Дева, инат съм и ще успея!", зарича се амбицираният Васко. И тази година на 3 септември, за полуюбилея си той ще спретне купон за най-близките си приятели край морския бряг. Изпълнителят на „Адаптация" и „Всичко ми е наред" е закоравял пушач от десетилетия, но след като надхвърлил 60-те, страхът от вредите на тютюна го докарал почти до невроза. Васко се подплашил и от това, че вместо да се ограничава, пушел все повече и стигнал до 2 кутии, без да може да се ограничи. Обадили се и стари травми - гърлото на певеца го наболявало, тъй като преди години, докато бил в казармата, претърпял тежка операция. Оттогава гласът му спаднал и добил специфичния дрезгав нюанс, който се превърна и в негова запазена марка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !