Елена Кучкова крие, че е от село!

25.08.2015 09:46 | Видян 1831 пъти

Елена Кучкова крие, че е от село!

Плеймейтката Елена Кучкова крие, че е родена в пазарджишкото село Черногорово.

Красивата силиконова блондинка се представя за гражданка от Пазарджик. Кучкова избягва да отговаря на въпроса откъде е точно и гледа да смени темата, когато я попитат.

Блондинката обича да демонстрира високия си стандарт на живот, но съселяните й разкриват, че Ели е израснала в бедно семейство и не е имала пари.

„Баща й почина, когато беше само на 6 години, наложи се майка й сама да я отгледа, да изкарва пари и да се справя с трудностите“, коментират познати на Кучкова.

Според тях именно заради липсата на силно мъжко рамо сега плеймейтката си пада по по-възрастни мъже, а не по нейни набори.

Както Всеки ден писа, Елена няколко години бе гадже на политика Любомир Ников, който е на 48 години. Любо Бентлито, както е известен, заряза палавата Елена, защото я хвана в изневяра. Откакто е сама, тя няма кой знае какви доходи и сега е в ужас да не затъне пак в мизерия.

„Кучкова е много амбициозна и за нищо на света няма да се върне отново на село. Готова е на всичко, за да си намери богат мъж, да му роди дете и да си оправи живота. Твърдо решена е да се установи в столицата и да не мърда оттам“, издават намеренията на плеймейтката запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !