Никита й викат, а се казва Милена

24.08.2015 12:20 | Видян 2365 пъти

Никита й викат, а се казва Милена

Една от участничките в "Биг брадър" – Никита, всъщност се казва Милена и живее от парите на богат швед, разкриват истината за риалити героинята нейни приятелки, пише България днес.

"Благодарение на парите на шведа, с когото живееше на семейни начала и който призна детето за свое, днес Никита, или т.нар. Милена, живее на воля и обикаля целия свят", разказва приятелката на Никита от детските й години.

Според нея благодарение на средствата и студиото за татуировки, което й е останало от предишния мъж, напомпаната красавица издържа Боби Ръгбиста и неговите хобита. "Двамата са странна двойка. Тя е по-голяма от него с осем години, освен това в момента той се грижи за сина й с нейните пари. Боби не работи. Разправя, че обича Милена, но е много лесно да го прави, без да печели лични средства", обясняват през смях общите приятели на влюбената двойка.

Боби Ръгбиста дълги години излизаше с клюкарката Лили

Освен това Мария от София сподели, че от години Боби Борисов си търсил жена, която да го издържа, и най-сетне успял да намери такава. Той се зарекъл, че не може да си позволи повече да разпилява средства, както направил с миналогодишната участничка от "Биг брадър" Лили Ангелова, на която финансирал част от операциите по тялото.

"После тя му би шута и Боби дълго време не можа да се съвземе", обясняват приятелите на ръгбиста. Те са категорични, че Борисов от години не се занимава с бизнес и няма никакво намерение да работи. След като гаджето му излезе от "Биг брадър", имал намерение да си направят дете с Милена.

"Тя е добра майка, грижи се и за двама ни с детето, така че едва ли ще имам проблем с нея за в бъдеще", споделял Боби Ръгбиста с близките си. Самата Никита шокира с външния си вид при прекрачването на прага на къщата.

В интернет веднага се появиха колажи, сравнявайки я с Донатела Версааче. Тя има огромно количество силикон в устните, оперирала е носа и скулите малко преди старта на предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !