Салма Хайек засрами съпругата на Пиърс Броснан

20.08.2015 11:31 | Видян 3527 пъти

Салма Хайек засрами съпругата на Пиърс Броснан

Семейните почивки са хубаво нещо, стига да не заглеждаш любимата си колежка, повече от собствената си съпруга. Актьорът Пиърс Броснан обаче неволно постави жена си в неловка ситуация, като я засрами  в компанията на Салма Хайек, видя HotArena.

Двамата актьори решиха да почиват семейно във вилата на семейство Броснан на Хаваи. Салма дойде с дъщеря си и съпруга си Анри Пино, а Пиърс с Кийли Шей Смит и сина им Парис.

Всичко изглеждаше идеално, но папараци не пропуснаха да забележат, че ирландския актьор обръщаше доста по-голямо внимание на хубавата си колежка, а не толкова на собствената си съпруга.

Актьорът доста нескрито заглеждаше 48-годишната Салма. А тя буквално бе изсипала формите си отвън, облечена в оскъден бански.

Всъщност Хайек и съпругът й, който е малко по-възрастен от нея изглеждаха доста по-добре като цяло от семейство Броснан. Кийли Шей Смит може и да е наляла килограми, но половинката й не пада по-надолу.

Пиърс доста се е състарил последните години и на 62 години вече изглежда видимо състарен от времето, когато играеше Джеймс Бонд. Актьорът преживя и доста удари – загуби осиновената си дъщеря преди няколко години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !