Преслава хлътна!

20.08.2015 11:05 | Видян 2169 пъти

 Преслава хлътна!

Фолк певицата Преслава съвсем хлътна, пише Всеки ден. Изпълнителката се осмели да се покаже по бански в близък план и разстрои феновете си.

Фурията е останала тотално без гърди и е плоска като дъска.

„Леле, какви гърди имаше, а сега е с бюст като 13-годишна тийнейджърка, на която тепърва ще й растат прелестите. Преси, Преси, как можа да се докараш дотук“, цъкат с език в мрежата по липсващите гърди на фолк певицата.

От огромните любеници на фолкаджийката няма и помен, а феновете й са шокирани от гледката. Според приятелките на Преслава гръдната й обиколка в момента е възможно най-малката и тя носи сутиени от детската номерация.

Почитателите й с носталгия си спомнят годините, в които гласовитата брюнетка развяваше цели 120 сантиметра гръд, а сега не надминава 70.

Близки до Преслава припомнят, че кльощавата добричлийка веднъж ляга под ножа, за да намали гръдната си обиколка, понеже й тежеше и се прегърбваше. Те се чудят дали сега отново ще прибегне до пластичната хирургия, но за да си сложи силикон.

„Не може да ходи толкова плоска. А не искам да си представям къде е отишла кожата от огромните й преди цици. Сигурно е като шар пей“, смятат почитателите на една от най-харесваните певици.

На кадъра от плажа Преслава е с червен бански с подплънки. Щом е опряла да слага плажна дреха с банели, значи положението е направо трагично, смятат феновете й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Първи поглед към новото Bentley...

Bentley представя пръв поглед към новия Continental GT....

Няма коментари към тази новина !