Крисия унижена с минижуп в Крим

18.08.2015 16:04 | Видян 2376 пъти

Крисия унижена с минижуп в Крим

Талантът на българската музика Крисия е била подложена на тежък психологически тормоз от организаторите на музикалния конкурс "Детска нова вълна" в руския град Крим. Това разказа пред "България Днес" с горчивина в гласа нейният баща Марин Тодоров.

Според родителя домакините се опитвали по всякакъв начин да попречат на подготовката на родната изпълнителка. В крайна сметка Крисия завърши на второ място в престижната музикална надпревара, въпреки че според родителите й и голяма част от хората в залата е заслужавала победата.

"По време на целия си престой в Русия усетихме едно хладно отношение, защото сме българи. Конкурсът беше на много високо ниво, но отношението към нас беше грубо", сподели Тодоров.

Организаторите й дали къси рокли

Една от най-потресаващите случки била, когато заключили дрехите на Крисия, които специално подбрала в България и искала да излезе на сцената точно с тях. Вместо това организаторите й дали роклички, които не били много подходящи за малко дете.

"Роклите бяха много къси и неподходящи. В един момент Крисия ми каза, че се притеснява, защото й се вижда бельото. Тя беше много разочарована, че не може да си облече дрехите", каза още нейният баща. "Чувствахме се сякаш сме се върнали в социализма, преди 90-те години на миналия век. Нямахме право на глас, никой не се съобразяваше с нас. Такова беше усещането", добави Тодоров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !