Моника Валериева ще цака Николета и Андреа от "ВИП брадър"

18.08.2015 15:49 | Видян 2758 пъти

Моника Валериева ще цака Николета и Андреа от

След обикновения сезон на риалити формата „Биг брадър“ ще има и такъв със звезди, макар истинските такива да не се наемат да участват. Именно заради това във „ВИП брадър“ ще влязат далеч не „първа класа” лица. Едно от тях ще е Моника Валериева.

"ШОУ" ексклузивно разбра, че брюнетката се е договорила за участие и дори е снимала визитката си за влизане. Поканата дошла, след като плеймейтката Николета Лозанова и фолкпевицата Андреа направиха публичен чат, осмивайки певческата „дарба“ на плеймейтката. Те успяха да я превърнат в медийна звезда и да се разшуми отново около името й, което до момента е свързвано единствено с богати мъже, които след това й бият шута, оставяйки я без нищо.

Както „ШОУ“ писа първи преди няколко броя, в предаването ще видим още скандалната плеймейтка Светлана Василева, позабравената певица Луна, жестоко пребитата от футболиста Орлин Орлинов Катрин Вачева, изпълнителката на „Лиляно моме“ Катя Близнакова.

Дует „Ритон“ продължават да се пазарят за пари, както и скандалната лейди Дарина Павлова. Драго Чая чака решението на своите дружки Катя и Здравко, след което и той ще даде отговор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Няма коментари към тази новина !