Мика: Готова съм да родя близнаци на Айкут

18.08.2015 13:11 | Видян 2698 пъти

Мика: Готова съм да родя близнаци на Айкут

Мика Стоичкова си пристигна в България и даде екслузивно интервю за списание LOVE style, в което проговори за първи път за новата си любов с българина от турски произход Айкут. Двамата са заедно от септември миналата година. „Баща ми ни запозна в Маями. Досега не съм преживявала такава любовна история. Айки е моят човек още в мига, в който го видях. Наистина мисля, че съм намерила мъжа на живота си. Това е най-лежерната, спокойна и хармонична връзка, която някога съм имала”, споделя Мика пред изданието.

Родителите й също имат силна връзка с него и много го харесват за зет. Влюбените вече са говорили за брак и дете.

„И двамата не сме по големите събития, каквато би била една сватба, защото обичаме семплите неща. Ако някога се случи, ще е в много тесен кръг и по мое желание ще е на плажа. Ние ще сме боси и всичко ще е доста лежерно. По-скоро и двамата много желаем да имаме дете. Все още не работим по въпроса за бебе, но не мисля, че ще се забавим много”, разкрива Стоичкова.

Врачки са й предрекли близнаци и тя много се надява да дари Айки поне с три-четири деца. Мика не се чува с бившия си приятел Иво Аръков и няма да се види с него по време на престоя си в България, защото не би било коректно спрямо новия й приятел.

„Може би Иво има някаква надежда да се съберем, но аз ни най-малка! Тази врата за мен е категорично затворена. Никога не съм му давала пари за мексиканския ресторант и не съм се чувствала използвана от него. Искам да вярвам, че е бил искрен с мен”, категорична е Стоичкова.

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !