Вижте как описаха себе си участниците в "Биг Брадър"!

17.08.2015 22:06 | Видян 1743 пъти

Вижте как описаха себе си участниците в



Тази вечер вратата на най-известната къща в България - тази на "Биг Брадър" отвори врати за първите 11 обитатели. Вижте кои са те и как съквартирантите описаха себе си:

Екатерина Балабанова

Аз съм Екатерина Балабанова, на 28 години съм и се чувствам точно на толкова. Това е най-хубавата възраст до момента в живота ми.

Правя гердани и гривни от естествени камъни. Всяко едно камъче, което съм нанизала, е заредено с много любов и огромни количества положителна енергия. Имам много заряд! Редовно ме питат откъде намирам енергия и са ми казвали няколко пъти, че трябва да стана рекламно лице на батерии. Постоянно се усмихвам - това ми е хобито. Когато съм тъжна, пак се усмихвам - става ми смешно, като съм тъжна.

Пламен Димитров

Казвам се Пламен Димитров, на 25 години съм и съм от София. От няколко години работя като барман. Всичко, което сте чували за барманите, е истина. Обичаме да се забавляваме (особено аз), обичам да си пийвам... Да, зад бара се изпива изключително много алкохол.

Не съм обикновен наливач на питиета, аз съм по-скоро психолог. Професията ми изисква (и с годините се научих) да изслушвам хората, да виждам какво още им трябва, преди да им е потрябвало, какво ги интересува, коя девойка си харесват... Тези и други детайли са част от нашата работа.

В нощните заведения определено има доста девойки с палави очички. Това за едната вечер не е моето. За мен сексът не е водещ фактор. Не че не съм опитвал, но аз лично търся моята половинка. Онази изгаряща, изпепеляваща любов - това е нещото, което ми трябва.

Винаги съм знаел какво искам, но се оказа по-трудно, отколкото съм си мислел, да го намериш. Представям си я като жена с големи очи, една красива усмивка. Искам като я погледна, да ме омагьосва. Просто всичко друго да губи смисъл. Знаете как е - виждаш един човек и това е твоят човек. Просто се усеща.

Въпреки че съм на 25 години, ми се наложи да порасна по-рано. На 15 години се изнесох от вкъщи и отидох при баба ми и дядо ми, защото ми бяха писнали семейните скандали. Майка ми започна да пие, затова и не държа да съм близък с нея. Аз нямам майка. Не и в живота. Не и до мен, не и физически. В този труден момент хората, които ми подадоха ръка и бяха до мен, бяха баба ми и дядо ми, които аз обичам безусловно.

Аз може би това търся и във връзките си - нещото, което ми е липсвало, когато съм бил малък. Ще дойде. Аз съм търпелив.

Искам да вляза в Къщата на Big Brother, за да покажа на всички, че освен болшинството от простаци, които има в днешно време, има и малко по-истински, малко по-земни, малко по-човечни хора. Такъв съм аз и искам да го покажа. Искам да покажа себе си.

Борис Братухчев

Аз съм Борис Братухчев, на 34 години, от Бургас. Живея в Плевен. Като цяло съм темпераментна личност. Пушка съм, пожар!

Ако се убедя, че нещо не ми харесва в някого, изобщо не ме интересува има ли обидени, няма ли. „Сърдитко Петко, празна му торбичката" - народна мъдрост, хората са го казали.

Не само мисля, ами и знам, че съм добър като ръководител. В живота ми така се стичат нещата, че винаги съм попадал в някаква ръководна роля. В средното образование бях председател на курсовия съвет, в който бях избран абсолютно единодушно. В казармата от 1860 новобранци изпъкнах аз да чета тържествено слово. В нашата къща аз съм по-доминиращата половинка. Мога да го правя и го правя.

Определено съм много интелигентен. Прочел съм повече книги от средностатистическия българин. Изчел съм много и от всичко.

При спорове не отстъпвам. Темите, на които обичам да говоря, са политика и конспиративни теории. От няколко години насам съм се обърнал към антифармацията. Имам самочувствието, че съм добър опонент. Имам самочувствието, че съм човек, който може да направи всичко. Не мисля, че има нещо, което да съм пожелал и да не мога да го направя.

Моята артистичност е донякъде може би генно заложена. Танцът е като секса - трябва да ти идва отвътре. Просто трябва да го чувстваш.

Искам много неща, имам амбиции и по някой път съм инат. Магарето в калта няма да си го оставя. Захапя ли нещо, не пускам.

Езикът ми е много остър, когато се наложи. Тъй като успявам да усетя хората къде ги боли, понякога ги целя точно там. Помня много, не забравям, помня всеки един, който ми е направил лошо. Ако ми се отвори възможност да му го върна, ще му го върна. Ще се опитам така да направя нещата, че в критичния момент просто по-силните опоненти да изчезнат.

Никита Джонсън

Аз съм Никита Джонсън, на 38 години. От 20 години живея в Швеция. Имам собствен бизнес, имам тату студио и ресторант.

На 18 години, както много мои сънародници, успях да се спася в чужбина - заминах при родителите ми, които живееха в Швеция. Там завърших висшето си образование, запознах се с много добро момче, което стана баща на сина ми. Но в един момент се оказа, че не го обичам. Не можех да си представя да съм в клишето на идеалната съпруга, в идеалния дом. Винаги съм била различна, никога не съм искала да следвам средния път. За мен няма златен стандарт.

Кирил Симеонов

Аз съм Кирил Симеонов, на 30 години, от Варна. Завършил съм бакалавърска степен в Америка, магистърската - в един от най-добрите университети в Европа и света. Занимавам се с търговия на акции на Нюйоркската фондова борса. Най-просто казано, гледам да купя една акция, когато е евтина и да я продам, когато е по-скъпа.

Живял съм четири години в Америка и две години в Милано. Комуникирал съм с абсолютно всякакви хора, от всякакви раси и етноси, религии... Определено смятам, че съм по-умен от масата хора. Аз го знам и всички, които ме познават, го знаят.
 
Източник: vsekiden.com 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !