Резидентът на Ники Бийч със специално парти в Лозенец

12.08.2015 17:43 | Видян 1475 пъти

Резидентът на Ники Бийч със специално парти в Лозенец

DJ Claudio Holze e резидент DJ на първия Nikki Beach направен в  Маями  на Ocen Drive 1 и станал легендарен през годините.  Кариерата му е изключително богата и музиката, която пуска е смесица от хаус, джаз, поп и мелодични модерни битове. Световната звезда ще пуска в Hacienda Beach на 22 август, когато е подготвил за феновете си  специална музикална програма.  Claudio идва в Лозенец, за да зарадва почитателите на електронната музика със своето специално и неповторимо парти.

Диджеят е роден в Аржентина и заема важно място в световната  музикална индустрия. Известен е с участията си на MWC Miami, резидент DJ в Nikki Beach, Delano Hotel, Mint Miami, (и всички модерни места в Maями), бил е DJ на много частни партита за големи холивудски звезди и луксозни брандове като Moet, LV,Oracle, Armani, Shakira, Jamie Foxx, Michel Perno, Blue Notes Radio, Sant Tropez Nikki Beach, LV Paris anual party, Fashion Week NY и много други.

Пускал е в най-известните клубове по цял свят като Regina 51 в Коста Рика, Mistica в Перу, Praia в Доминиканската република, Cafeina в Мексико и „Азия де Куба“ в Буенос Айрес. Claudio Holze е известен с елегантния си и уникален стил на свирене.  DJ Claudio Holze е любимец на холивудските знаменитости и има много интересни истории в богатата си музикална кариера. Една от тях е по време на партито на актьора Джейми Фокс в  Маями.

Той тъкмо е спечелил Оскар за ролята си във филма „Рей“, описващ  живота на легендарния певец и пианист Рей Чарлс. Джейми кани Клаудио за диджей на партито, което организира на прословутия басейн в хотел „Делано“. Купонът започва във 15:00 следобяд. Конртактът на Клаудио е за 4 часа. Джейми идва и го моли да продължи да пуска още няколко часа, защото той и всички гости го обожават.

Така партито продължава 13 часа до 4 часа сутринта, където Бруно Марс, Снуп Дог, моделките на Виктория Сикретс - Тайра Банкс, Адряна Лима, Жизел Бюндхен, Хайди Клум и Сийл, Крис Боти, Рики Мартин, Клаудиа Джордан, Шон Пол и много други са присъстващи на специалното събитие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !