Шефката на силиконките остана без гащи в морето

12.08.2015 11:42 | Видян 2353 пъти

Шефката на силиконките остана без гащи в морето

Скандалната миска, организаторката на конкурса Мис Силикон, Мариана Маринова, пусна секси кадър на страницата си във фейсбук, видя BLife.

„До къде води прекаленото седене на морето !!!!! ???“, написа Маринова под фотоса, на който е свалила долнището на банския си. Коментарите на притялите й не закъсняха:

„Алееее, изчекна се“, „Покажи всичко да се види“.

В последните дни Маринова не спира да публикува фотоси от лятната си почивка, дни преди да отпътува за Беларус, където ще се проведе тазгодишното издание на конкурса Мисис Вселена .

Мариана Маринова е единствената Мисис България, която е подписала договор за работа в международния конкурс за омъжени дами Мисис Вселена!

Само преди ден Маринова сподели пред  BLife:

„Моя работа е да подбера жените, които ще се включат от Латинска Америка. Всяка година националните директори ми изпращат снимки на три от техните победителки в конкурса, а аз трябва да избера една, която според мен има най- големи шансове! Явно разбирам от жени, защото от 2010г.  до сега мои момичета са били два пъти победителки и три пъти първи подгласнички и всяка година има по една в челната тройка. Тази година ще отговарям за представянето на българската представителка“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гага на Мет: Хитът на сезона

Гага на Мет: Хитът на сезона

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Няма коментари към тази новина !