Жената на Тервел Пулев гледа бокс с Ваня Червенкова

11.08.2015 15:44 | Видян 3359 пъти

 Жената на Тервел Пулев гледа бокс с Ваня Червенкова

Жената на Тервел Пулев и бизнес дамата Ваня Червенкова гледаха заедно Европейското по бокс, което се проведе в Самоков.

Двете дами стискаха палци на боксьора от първите редове. Братът на Кобрата упорито крие жена си Диана Ненова и сина си Калоян. Той и половинката му живеят заедно и без брак повече от 7 години, но Тервел държи семейството си далеч от медиите.

Всеки ден се сдоби със снимки на Диана и малкия Калоян, който все повече започва да прилична на татко си, кадърът е направен в „Арена Самоков“ преди дни.

Тервел много държи на Диана и двамата са заедно въпреки разстоянието, което ги дели. Ненова е разпределителка в женския национален отбор по волейбол на България и често е извън България. Синът им Калоян кръстосва между държавите – ту при мама, ту при татко.

При участието си във „ВИП Брадър“ Пулев бе запомнен със сексуалните си закачки с чалга певицата Лияна. Двамата изживяха кратък флирт в Къщата. Една от вечерите Пулев бръкна под кърпата на фолк певицата и я опипа.

Камерите не успяха да заснемат докъде точно е стигнал в обарването, но стана ясно, че свалките се харесват на братовчедката на Коцето. В това време половинката му Диана гледаше горещите кадри на мъжа си и чалга дивата. Наложи се Тервел да обяснява отношенията си със половинката си.

„Имам жена и дете и не бих застрашил с нищо семейството си. Обичам и уважавам жена си! С Диана сме заедно, въпреки че тя прекарва доста време в Румъния и често се разделяме“, отсече Тервел в Къщата при участието си в шоуто. Именно там той се сприятели с Ваня Червенкова и приятелството им продължава и до днес. След излизането си Тервел заяви, че случилото се във „ВИП Брадър“ само е заздравило връзката с майката на сина му.

„Диана има много хубави качества. Не е някаква разглезена фльорца, държи се на положение. Разбира ситуациите, не е мрънкало. Освен това, когато е при нас, вкъщи, ние с Кало се чувстваме много комфортно, защото ни помага за всичко. Усещаме, че има жена в къщата“, хвали Тервел половинката си. И двамата са категорични, че любовта ги запазва като двойка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !