Азис: Още като дете усещах женското в себе си

09.08.2015 13:09 | Видян 1738 пъти

 Азис: Още като дете усещах женското в себе си

Той си припомни как преди 1989 година дядо му донесъл компот от ананас и опиталите го били шокирани от вкуса. Фолклегендата си припомни и живота през соца, като посочи сериала „Робинята Изаура”, когато улиците опустявали. „Много бой съм ял от майка си, защото пушех цигари и лесно ме разкриваха”, каза още Азис.

Той призна, че като дете е играл най-вече с по-големи момичета, докато момчетата не са му били интересни. „Още в първи клас пробвах роклите и обувките на майка си”, разказа още певецът. Според него, той още като дете усещал женското в себе си и дори си слагал ролки на перчема си, за да е накъдрен.

„Ако имах образование, вероятно животът ми щеше да се развие по друг начин, за съжаление имам завършен само четвърти клас”, призна Азис. Той обясни това със заминаването на семейството си за чужбина, пише Blife.

Певецът разказа и за дядо си- бил коняр и ваксаджия. „Имаше сандъче за четки, това на никого не съм го разказвал”, призна той. Според него, майка му е била бременна, когато влиза в затвора и ако е знаела това, никога е нямало да го роди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Заличиха Еконт Експрес,...

Все още няма яснота какво е наложило промяната в...

Обувки за €900 на партийно събрание в...

Обувки с оригинална цена 880 лв. от марка, която се носи...

Няма коментари към тази новина !