Spice Girls се събират, но без Виктория

07.08.2015 16:13 | Видян 1358 пъти

Spice Girls се събират, но без Виктория

Spice Girls отново ще покоряват световната музикална сцена, но в умален състав – без Виктория Бекъм.

През 2016 година групата празнува 20-тата годишнина от излизането на техния първи сингъл „Wannabe“, ето защо певиците са решили да се съберат отново и да се впуснат в световно турне.

„Това ще бъде едно от най-големите поп събития на всички времена. Много хора искат Spice Girls отново да се съберат, особено с носталгията около тяхната годишнина следващото лято“, издава източник.

Същият източник добавя, че миналия месец Мел Би е летяла до Лондон, за да се споразумее с Ема, Гери и Мел Си. Ако плановете на групата се осъществят, всяка от певиците ще увеличи финансовото си състояние с по около 10 милиона паунда.

Виктория, която взе участие в събирането на Spice Girls през 2007 и 2008 година и през 2012 година по време на Лондонските олимпийски игри, сега няма да бъде част от групата, защото е прекалено заета.

Приближен до госпожа Бекъм разкрива пред вестник Sun: „Виктория желае най-доброто на момичетата. Тя е твърде заета със своята модна марка и с грижите за семейството си, за да се върне на сцената".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !