Кобилкина укрила 2 милиона

07.08.2015 11:00 | Видян 1639 пъти

Кобилкина укрила 2 милиона

За близка среща с инспекторите на НАП, но не интимна, а ревизионна, трябва да се готви Наталия Кобилкина, научи сензационно в. „Всеки ден". Вече бившият съпруг на рускинята - финансистът Делчо Добрев, е решил да отмъсти на някогашната си любима, наказвайки я с данъчна проверка, задето тя му поиска развод и го остави на произвола на съдбата веднага след като се позамогна.

Драмата в семейство Кобилкини започнала преди година, след като рускинята започна да жъне първите дивиденти на истинската слава. Макар преди 11 години Наталия и Делчо да се заклели, че ще са заедно в добро и зло, именно в най-хубавите си моменти рускинята пожелала да е без мъжа до себе си.

Позамогнала се набързо от секс семинари, в които разяснява как се прави фелацио и анален секс, Наталия поискала вече да е свободна. Малко по малко тя се отдръпвала от съпруга си, като освен че му отказвала секс, си намирала още редица поводи, за да отсъства от семейното ложе.

Оправданията й винаги били свързани с новопоявилите й се ангажименти на известна личност и така пренебрегвала по всякакъв начин Делчо, докато един слънчев ден не му поискала развод. Както „Всеки ден" писа, междувременно тя се е впуснала в интимна авантюра с порно актьора и продуцент Алекс Ломски.

Макар съпругът на Кобилкина открай време да усещал накъде духа вятърът, той не бил подготвен за внезапната разлъка с дългогодишната си партньорка. Делчо смятал, че решението й е прибързано и подчинено на фалшивата слава, с която тя бързо се сдоби.

Финансистът обаче имал план „Б" за лошото отношение на бившата към него. Добре запознат с финансовите й машинации през годините, той възнамерявал да я ощастливи с предизвикана данъчна проверка благодарение на връзките си в НАП, които има. Добрев е дългогодишен финансист, откъдето се сдушил с инспектори, и бил напълно наясно със закона и последствията за тези, които не го спазват.

През последните 2 години Делчо видял с очите си парите, които минали през ръцете на Наталия, и минималните платени от нея данъци към хазната. Според негови сметки тя е припечелила повече от 2 милиона лева, голяма част от които са били в оборота на сивия сектор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Няма коментари към тази новина !