Кавали праща снимки на внуците си на Ралица Балева

26.07.2015 16:03 | Видян 1915 пъти

 Кавали праща снимки на внуците си на Ралица Балева

Една от най-красивите и световно признати българки Ралица Балева разкри, че поддържа топли отношения с Кристиан Диор, Наоми Кембъл и Роберто Кавали. В ефира на бТВ тя разказа как топ дизайнерът й пращал в социалните мрежи снимки на внуците си.

Балева е у нас за кратко с дъщеря си, като след това се връща в Швейцария, където живее с втория си съпруг. За първия - Калин Балев тя не отрони и дума. Манекенката определи като „приятелка от детските години" дъщерята на Людмила Живкова- Жени и заяви, че получава информация за България от свои 4 дружки у нас.

Владеещата 7 езика Балева заяви на български с трудно доловим акцент, че не винаги в живота си е имала само хубави моменти, но и трудности, които се е стремила да преодолява. „В началото на 90-те години на миналия век пропуснах много възможности за развитие като модел, имаше визи и не винаги можеше да се получат", припомни си тя.

Не смята да прави от дъщеря си моделка и ще я насърчава в друга професия. Малката, както майка си, вече е полиглот и владее перфектно 3 езика.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !