Смърт в терариум тази неделя по ТВ2

07.11.2008 15:00 | Видян 12883 пъти | Гласували 2

Смърт в терариум тази неделя по ТВ2

Тази неделя „Истории с Патрашкова”, за първи път ще е в две части, една в 18:00 часа и специално издание в 22:30 часа. Това се налага поради жестоките кадри, които ще бъдат излъчени. Екипът на предаването проследява обяви за осиновяване на животни, на които обикновено се отзовава млад мъж, който обещава, че ще се грижи с огромна любов за домашните любимци. Оказва се, че Евгени Андреев взема животните, за да храни с тях огромните си гърмящи змии, които отглежда в Горни Лозен. При това филмира мъчителната смърт на кучетата, котките, зайците и птиците. Някои от клипчетата изпраща на свои приятели.
 
Евгени Андреев иначе е компютърен специалист и видимо е напълно нормален. Макар да прави бизнес със змиите, всяка една от които продава по 80-90 лева, за него главното е да изживее патологичното удоволствие от екзекуцията на обезпаразитени и ваксинирани животни.

„Чрез историите на тези животни искаме да разкажем за младеж с психични отклонения, срещу когото малцина се осмеляват да свидетелстват, защото ги е страх. Бедата е, че още през юли срещу него са изпратени жалби до полицията и различни институции, но никой не е реагирал“, каза водещата Кристина Патрашкова.

От екипа предупреждават, че кадрите, които ще бъдат излъчени в предаването, съдържат наистина изключителна жестокост и затова не са препоръчителни да бъдат гледани от деца.

„Ще направим нужните предупреждения, но ще покажем ужасната жестокост, защото понякога имаме нужда от шоково разтърсване, за да се стреснем и да се замислим какво става с нас и обществото ни, и накъде вървим“, каза още Патрашкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Инквизиторка в TV2

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !