Сръбските медии гръмнаха: Божинов е гей!

09.07.2015 17:59 | Видян 2914 пъти

Сръбските медии гръмнаха: Божинов е гей!

Само месец след като подписа със сръбския футболен клуб "Партизан", Валери Божинов вече е сензация за медиите в западната ни съседка, които тази седмица го забъркаха в гей скандал.

Вестниците в Белград осъмнаха с провокативни снимки на родния футболист с Азис от времето, когато чалга изпълнителят беше неотлъчно до нападателя и семейството му. Подробно е обяснено каква е сексуалната ориентация на Азис и дебело се подчертава близкото му приятелство с футболиста.

 "Хора, не съм гей! Азис ми е само приятел! Беше гост на сватбата ми". С това заглавие в сръбския вестник "Информер" Божинов отрича да има интимни отношения с транссексуалния певец. Други издания обаче твърдят, че бракът на родния плейбой бил само параван за хомосексуалните му наклонности, а гей слуховете разбили сърцата на не една и две фенки на "Партизан".

 Най-шокираща за сърбите била снимката, на която Азис държи надпис, който гласи "Валери, искам те пак". Невинните сексуални шегички между семейство Божинови и костинбродския славей през годините са напът да провалят имиджа на Валери като мачо и владетел на стотици женски сърца. Божинов бил засегнат най-вече от факта, че, както самият той доказа, езиковата бариера между българи и сърби не е чак толкова голяма и при желание сръбските медии можели да се информират по-качествено какво се случва в личния му живот у нас. "Алисия и Николета водят война от години заради мен, а тия накрая да ме изкарат педал", оплаквал се Валери на аверите си, пише България днес.

Снимка: blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Наследникът на Карл Лагерфелд с...

Риалити звездата Силвия Юрукова се похвали в социалните...

Няма коментари към тази новина !