Есил Дюран празнува рожден ден с двама мъже

09.07.2015 12:26 | Видян 1581 пъти

Есил Дюран празнува рожден ден с двама мъже

Броени дни след рождения й ден на 5 юли Есил Дюран разказва как обича да отбелязва този празник. "Рождените ми дни напоследък съм им хванала цаката.

Тръгвам с моите две момчета - Харис и Бобо, избирам най-хубавия хотел с обстановка, която на мен ми харесва като интериор, която да ме накара да се чувствам комфортно и ги оставям да правят каквото искат. А аз просто се разхождам, мисля си, разсъждавам си, приемам поздравления по телефона. Така минава рожденият ми ден", сподели певицата в предаването "Автограф". "Именно тогава винаги съм се влюбвала, тогава идва моето настроение, тогава виждам в хората онова, което е най-хубавото.

Зимно време не ме търсете", довери още тя. Дюран споделя, че продължава да бъде увлечена от модния бизнес, дори иска да създава все повече тоалети в различни варианти - и като цветове, и като модели.

"Напоследък ми се случи нещо странно и не знам дали това е някакъв вид успех или нещо, с което трябва да занимая някакви органи. Насочиха ни към турски сайт, който се оказа, че прави реплики на моите облекла.

Не знам дали да се чувствам поласкана или да се ядосвам, но за мен си е комплимент, защото ако не е нещо добро, те няма да правят реплики. Така че радвам се, щастлива съм, нещата вървят много добре," споделя още Есил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !