Нов ураган от европейски звезди на Какао

07.07.2015 11:37 | Видян 1316 пъти

Нов ураган от европейски звезди на Какао

Нашумялата попзвезда Адриан Сина пристига в България на 24-ти юли по покана на „La Cubanita Beach Bar” (Слънчев бряг). Плаж Какао ще бъде разтърсен от хитовете: Boracay, Kamelia, Hold On, I’m Sorry, Dilemma и десетки други.

Седмица преди него, в най-новия хит на плаж Какао, на 18-ти юли ще гостува и европейската сензация Lariss, чийто хит „Dale Papi” все още е в челни места в различни европейски радио и телевизионни класации. А на 11-ти, събота, в „La Cubanita Beach Bar” специален гост ще е DJ Carlos Gallardo, като част от световното му турне. Миналата седмица, парчето на Рики Мартин и Питбул, което е официално ремиксирано от Карлос Галярдо, е на 1-во място в Денс чарта на Билборд. Наравно с това, ремиксът му и на "Desert Rose" също предизвика масов интерес.

Първото голямо звездно участие „La Cubanita Beach Bar” вече е факт. На 5-ти юли Емил Ласария и Кейтлин зарадваха меломаните с хитовете си “Tu Amor”, “Fiesta”, “Baila”, “Noce loca”, римейк на “Guantanamera” и десетки други. Партито продължи до малките часове на денонощието, а настроението – неописуемо. Румънският тандем Ласария и Кейтлин останаха впечатлени от атмосферата и интериора в „Ла Кубанита”, както и от топлото посрещане от страна на присъстващите.

Това лято новата „La Cubanita” ще предложи редица интересни събития, наред с участия и на много български имена от RnB и поп-музиката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !