Невена Цонева във война със Слави

26.06.2015 16:57 | Видян 3860 пъти

Невена Цонева във война със Слави

Изпълнителката е сърдита на водещия още от края на музикалното състезание „Гласът на България“. Тогава, по молба със задължителен характер от страна на учиндолеца, Невена се отказа от надпреварата малко преди финала и така пропусна възможността да стане победител, пише "Всеки ден".

И въпреки че тогава Цонева каза, че сама взима това тежко решение, истината е, че то е било продиктувано от Слави, който искал голямата награда да грабне друг. Това страшно накърнило честта на Невена и от тогава тя решила да се отскубне от пипалата на влияние и контрол на Дългия.

Доказателство за това е една от последните тв изяви на Невена, която се показа в предаването на Милен Цветков по конкурентната на Би Ти Ви телевизия – Нова. Хубавицата представи новия си музикален проект именно там, вместо да го направи в предаването на Слави.

Компания й правеше нереализиралият се талант Светльо Христов. „Това си е чисто предателство на Невена. Все пак не само че представя новия си проект при конкурентите, ами го и прави заедно със Светльо, който мрази Трифонов и дава редовно интервюта срещу него“, коментираха запознати.

Светльо Xpиcтoв нeнaвиждaл Cлaви, cлeд ĸaтo Дългия нe ce пoгpижи зa ĸapиepaтa мy. Cвeтльo нaшyмя имeннo в „Шоуто нa Cлaви“, ĸoгaтo ce ĸoнĸypиpaшe c дpyги тaлaнти зa мяcтo в пpeдaвaнeтo. B ĸpaйнa cмeтĸa Бopиc Coлтapийcĸи гo пoлyчи, a Xpиcтoв и oщe 4 изпълнитeли се сдобиха със caмocтoятeлнo пpeдaвaнe, което обаче бе свалено заради ниcъĸ peйтинг.

Πocлeдвaxa нeпpиятни гoдини зa Cвeтльo в чyжбинa, ĸъдeтo e бил yличeн мyзиĸaнт и дрънкал на китара за някой евроцент.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !