Азис обиден на Халваджиян

26.06.2015 15:23 | Видян 2528 пъти

Азис  обиден на  Халваджиян

Известен с чувствителността си около манията си за величие, чалга кралят се обидил, след като резултатите поставиха на първо място колегата му Ненчо Балабанов, а той остана на унизителната 3-а позиция, пише Всеки ден.

Азис бил убеден, че с победата на Ненчо е извършена шашма. Той имал информация, че триумфът на Балабанов бил предварително договорен. „Хиляди мои приятели са пращали SMS-и за мен, които не са били отчетени изобщо”, споделил Василка пред свои приятели.

Поради огромният интерес към имитаторското шоу, продуцента Магърдич Халваджиян обяви в един от последните епизоди, че през юни ще се проведат два големи концерта в Зала 1 на НДК, където звездите от сцената отново ще влязат в кожата на световни знаменитости.

Припомняме, че за да присъстваш в публиката на живите издания на „Като две капки вода”, всеки желаещ трябваше да се сдобие с покани, които се раздаваха безплатно от организаторите. Шеметният интерес накара Маги да направи и платен концерт, в който да обере парите на феновете срещу билет от 40 лева за седящо място. Продадоха се над 8000 пропуска за двете дати, което прави печалба от 320 000 лева.

Въпреки че арменецът рекламираше концертите в Зала 1 на НДК като най-пищните събития, на които всички най-големи звезди от шоуто ще вземат участие, то това не се оказа така. Ненчо Балабанов бе провъзгласен за най-добър имитатор, но истината е, че звездата на сезона бе Азис. Чалга певецът обаче не се появи на концертите в НДК.

Освен това хитрия Азис бил наясно какви са печалбите си поискал 10 000 лева хонорар, за да се качи на сцената. Арменецът обаче се оправдал, че всички участници взимат по едва 500-600 лева и няма как да направи изключение. Азис се фръцнал на мижавия хонорар, който му предлагал Халваджиян, и така и не взе участие в концертите на „Като две капки вода”.
Така или иначе, спектаклите минаха при огромен интерес, а Нова телевизия ще излъчи концерта след няколко седмици.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !