Продуцентът на Бионсе профука 70 милиона долара

26.06.2015 12:41 | Видян 878 пъти

 Продуцентът на Бионсе профука 70 милиона долара

Музикалният продуцент Скот Сторч профука своето богатство в размер на 70 милиона долара, направено от работата му с изпълнителни като Бионсе, Кристина Агилера и Джъстин Тимбърлейк. Той твърди, че сега разполага само с 3 600 долара, научи Blife.

41-годишният Сторч е подал документи за банкрут и според сайта на звездите Ти Ем Зи, той твърди в документите, че разполага само с 100 долара кеш.

Жителят на Ню Йорк казва, че музикалните му компании не струват и цент и пише в графата активи само 500 долара във вид на дрехи и часовник за 3 000 долара. Сторч, в чийто профил в Инстаграм може да бъде видяно как той работи в звукозаписното студио с редица не много известни певци и позира пред „Ролс Ройс” и „Ферари” в последните седмици, твърди още, че е спечелил само 10 000 долара през последната година.

Сторч има най-малко 10 топ хита в периода между 2001 и 2005 година.

През 2014 година той казва пред Billboard.com, че продуцира и пише песни за Рик Рос, диджей дуото Dimitri Vegas & Like Mike и DJ Steven Lee. Сторч също искал да преоткрие себе си и да започне кариера в сферата на Електронната денс музика, като тази година ще пусне на пазара албум от четири парчета, които той сам ще напише, изпълни и проидуцира.

Това е епичен провал за човека, който е продуцирал едни от най-големите хитове в музикалната история, включително Cry Me a River на Тимбърлейк и Fighter на Агилера.

Сторч е известен с разточителния си начин на живот. Той прекарва дните си в компанията на личности като Ким Кардашиян и Парис Хилтън, пръскайки пари за скъпи коли и къщи. „Винаги отивал в Лос Анджелис, оттам в Маями, след това в Ню Йорк, откъдето летяха за Русия, Сен Тропе. Разходите за вътрешен полет бяха 50 000 долара, за международен 250 000 долара. Да, доста скъп навик”, разказва Скорч.

Сред скъпите навици на продуцента е и употребата на кокаин.


Известно е също, че Скорч успява да пръсне 30 милиона долара само за шест месеца през 2005 година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !