Яна Маринова е най-харесваната звезда във Връзки

22.06.2015 14:50 | Видян 3078 пъти

Яна Маринова е най-харесваната звезда във Връзки

Една от най-красивите български актриси - Яна Маринова е победителка в анкетата на СЛАВА, където ви попитахме коя е любимата ви звезда в новия български сериал "Връзки". С ролята си на сексоложката Ясмина, тя успя да привлече огромна аудитория пред малкия екран.

Не бива да пропускаме и голите сцени с нея във филма, където актрисата показа сексапил, чар и перфектно подържано тяло. В сериала въпреки своя сексапил и очарователност, Ясмина е типично мъжко момиче. Излъчва сила. Във всяка ситуация може да се оправи сама.

Свикнала е да разчита само на себе си. Тя е крайно темпераментна, с гореща кръв, лесно избухлива. Когато си падне по някого става романтична и любвеобвилна. През тази седмица ще бъдат излъчени последните два епизода от първия сезон на "Връзки". Според клюката в тв среди, през есента ще стартират снимките и на втори сезон, тъй като сериала неочаквано стана хит. Сред актьорите се очаква да се появат и нови лица, както и популярни родни личности, които ще изиграят самите себе си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !