Симеон от "Мастър шеф" комарджия

05.06.2015 12:38 | Видян 1571 пъти

Симеон от

Победителят от първия "Мастър шеф" у нас Симеон Червенков имал сериозна зависимост и към хазарта, алармираха негови приятели, споделя Всеки ден. Приближени до бившия наркоман са притеснени , че топ готвачът може да профука като стой та гледай паричната си награда от 100 000лв. по казината.

"Само разказа, че е имал проблеми с дрогата, но пропсуна да спомене, че е зависим от хазарта. Непрекъснато виси по казината. Неведнъж е губил пари на ротативки и по лазагания на рулетка, веднъж дори изгоря с 8 бона, които открадна от майка си. Печелел е не малки суми, но като цяло е на минус от хазарта. Няма да се учудим, ако тръгне да удвоява паричната си анграда от кулинарното предаване", коментират близки до 33-годишния мениджър в IT комания.

На финала на шоуто Симеон вече сподели, че няма намерение с тлъстата сума да отвори ресторант, каквато е практиката по света с победителите в "Мастър шеф". Признанието му доста смути продуцентите, но в крайна сметка всеки сам решава как да си харчи парите. Младежът обяви, че ще пръсне по-голямата част от парите за пътешествия, а другата ще вложи в банка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !