Алисия е новата на Бирмата

01.06.2015 10:16 | Видян 4703 пъти

Алисия е новата на Бирмата

След болезнената раздяла с Преслава Георги Станоев-Бирмата очевидно е намерил нова тръпка, с която да се утеши. От около месец бизнесменът се среща с нейната колежка Алисия, научи сензационно вестник Всеки ден от сигурни източници.

Връзката им станала публично достояние на снимачната площадка на новия клип на Алисия. Става въпрос за видеото към дуетното парче на певицата с Тони Стораро, станало повод за скандала й с Джина Стоева. Всички разходи по лентата били поети изцяло от милионерското синче, допълват информаторите ни. Докато ходел със звездата на „Пайнер", Бирмата й цакал по 50 000 лв. на месец. Твърде вероятно и с Алисия да е толкова щедър, коментират в средите.

От снимачния екип останали безмълвни при появата на бившия любим на Преслава. Той бил неотлъчно до новата си любов, с която не си спестили интимности, без да се притесняват от присъстващите. „Бирмата е от хората, които обичат да демонстрират връзките си. Вероятно той е настоял да бъде на снимките, защото Алисия е много предпазлива след провалените си отношения с Ники Михайлов и преди това с Валери Божинов. Бирмата си е обсебващ, обича да е близо до жените си вероятно заради болезнената си ревност", констатират хора, които го познават отлично. Това била причината в последно време младият милионерски син да следва Алисия плътно по участията й.

Същото беше и с Преслава, дори и след окончателната им раздяла. Появите му по фолк заведенията, където звездата на „Ара мюзик" пее, дало най-напред индикация, че между тях се случва нещо повече от познанство. Богаташчето си набелязало на малкия пръст да я свали и след щедър бакшиш на нейна изява дамата се закотвила след участието си именно на неговото сепаре, разказват очевидци. „Тогава Ася си тръгна сама, но през цялата вечер си говореха твърде сладко с Бирмата, за да не последва и официална среща", разказват запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !