Ненчо е победителят в "Като две капки вода"

26.05.2015 10:18 | Видян 2525 пъти

 Ненчо е победителят в

Ненчо Балабанов е победителят в третия сезон на музикалното шоу „Като две капки вода", чийто финал бе тази вечер. За него се класираха само мъже. Актьорът Филип Аврамов остана втори, Азис - трети, а Криско - четвърти. Актьорът Ненчо Балабанов, прочул се с имитациите си на премиера Бойко Борисов, си тръгна от шоуто, излъчвано по Нова телевизия, с чисто нов автомобил. Тази вечер комикът се представи с "Векът на любовта" на Коцето Калки.

Рапърът Криско, който се появи на сцената, дегизиран като Кърт Кобейн, изпя едно от най-известните парчета в музикалната история - Smells Like Teen Spirit. Четвърти в света, възкликна радостно рапърът, когато узна резултата, правейки очевидно аналогия с класирането на българския национален отбор по футбол на Световното в САЩ през 1994 г.

Фолкпевецът Азис влезе в образа на кралицата на балканската музика Цеца Величкович и изпя нейната „Кукавица". Актьорът Филип Аврамов направи уникална имитация на Тодор Колев на финала на шоуто. Той изпя знаковото „Как ще ги стигнем..." с гласа и движенията на легендата от Шумен.

Тази вечер бяха раздадени и награда за участници, които направиха истински прогрес в „Като две капки вода". Мис и Мистър Еволюция бяха присъдени на Джуджи и Криско. Жана Бергендорф и Азис получиха награда „Мис Секси" за своите превъплъщения като Тейлър Суифт и Сабрина Салерно.

Джуджи отнесе награда и за Мисис Секси за ролята ѝ на Доли Партън. "Най-добро сценично поведение" този сезон спечели Филип Аврамов като корееца PSY, a призът „Най-добра сценична трансформация" отиде при Нона за образа й на Етиен Леви.

Най-добри преобразявания мъж/жена спечелиха Маца за Бруно Марс и Ненчо Балабанов за Меган Трейнър‪. Специалната награда „100 лица" отиде при Криско. Жана като Бионсе, Азис като Лили Иванова, Ненчо Балабанов като Енрике Иглесиас и Филип Аврамов като Уайтснейк/Дейвид Ковърдейл бяха толкова добри, че заслужиха специалната награда „Като на плейбек".

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Думата идиот идва от Древна Гърция и...

Думата идиот идва от Древна Гърция и означава - човек,...

Няма коментари към тази новина !