Радост Драганова и Митко Павлов в подкрепа на едно малко момиче

20.05.2015 17:13 | Видян 2958 пъти

Радост Драганова и Митко Павлов в подкрепа на едно малко момиче

Две необикновени истории ще разкаже тази събота от 16:30 часа в „Предай нататък” Наталия Симеонова. Първата от тях се казва "Да докоснеш добротата“, която разказва за Радостина, чийто живот изобщо не е радостен. Сърцето на незрящата героиня е видяло предимно болка - болката от изоставянето, липсата на любов и отхвърлянето. Майката на Радостина е алкохоличка и голяма част от детството й е преминало в живот по домове и приемни семейства… Към този момент, Радостина вече е пълнолетна, опитала се е да вземе животът си в ръце и е студент първа година в „Йорданка Филаретова“.
При втората си среща с Наталия Симеонова, Радостина ще получи неочаквана, но мечтана среща с изкуството. Тя ще изживее истинска трансфомация и преобразяване в арт-студиото за работа с керамика и глина. Вдъхновена от всичко, Ради с истинска радост ще научи, че получава и 6 месеца безплатна арт-терапия.

“Кари има талант ” е втората история, тази на лъчезарната Кари, която преживява жесток инцидент. Преди година, почти всички средства за масова информация в България отразиха един зверски инцидент, случил се в град Пловдив. На 19 май 2014 година, с бясна скорост,  гръцки студент връхлита и се забива в автобусна спирка на моста Герджика в Пловдив. За ужас  на автобусната спирката е лъчезарната Кари, тогава на 15 години.   

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !