РИТА ОРА СЕ ЗАВРЪЩА НА МУЗИКАЛНАТА СЦЕНА С НОВИЯ СИ СИНГЪЛ ‘POISON’

19.05.2015 13:47 | Видян 1840 пъти

РИТА ОРА СЕ ЗАВРЪЩА НА МУЗИКАЛНАТА СЦЕНА С НОВИЯ СИ СИНГЪЛ ‘POISON’

Рита Ора се завръща на музикалната сцена с новия си сингъл ‘Poison’, първото музикално предложение от певицата за годината.

Сингълът ‘Poison’ е продуциран от Sir Nolan и има пълния потенциал да влезе в саундтрака на лято 2015. „За мен беше много важно да се върна с правилната песен, тъй като доста време отсъствах от сцената“ – споделя Рита Ора. Измина близо една година от последния самостоятелен сингъл на Рита, озаглавен ‘Never Let You Down’, който оглави британския сингъл чарт. Последваха няколко много успешни колаборации на певицата с някои от най-актуалните имена в музиката: суперхитът ‘Black Widow’ с Iggy Azalea, ‘Doing It’ с Charli XCX и последното сътрудничество с Charles Hamilton и песента ‘New York Raining”.

През тази една година, Рита Ора дебютира като ментор в британското издание на „Гласът“ и бързо се превърна в една от любимите знаменитости на британската публика, а влизането й в шоуто вдигна рейтинга на предаването.

Рита Ора развива успешна кариера и отвъд Атлантика след серия успешни концерти, които певицата изнесе в САЩ. Тя беше и сред артистите, които взеха участие в благотворителния концерт в Белия Дом под патронажа на Барак Обама, а преди това изгря на сцената на Оскарите с изпълнение на номинираната песен ‘Grateful’. Рита Ора участва и в хитовия тв сериал „Империята“ в ролята на самата себе си в партньорство с Чарлс Хамилтън и изпълнение на дуетната им песен.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !