Щерката на Фатик излови Ан Хатауей

16.05.2015 13:29 | Видян 3136 пъти

Щерката на Фатик излови Ан Хатауей

Дъщерята на покойния Филип Найденов-Фатик стана папарак. Александра Тюркмен излови една от най-известните актриси от Холивуд - Ан Хатауей, по улиците на Ню Йорк, видя "България Днес". Известната наследничка побърза да се похвали в социалната мрежа с добрата си находка, на която попаднала в града, в който живее. На фотоса се вижда, че героинята от "Дневниците на принцесата" и "Дяволът носи Прада" е с небрежно вързана на кок коса, кафяво палто, тъмни дънки и черни каубойски ботуши. Въпреки непретенциозната си визия актрисата е разпозната от минувачите и всички погледи са вперени в нея. На един от почитателите Хатауей вдига палец в знак на одобрение. "Палец нагоре от Ан Хатауей", озаглавила снимката си щерката на Фатик.

Тя се завърна в Голямата ябълка преди седмица, след като бе за кратко в родината.
Още при пристигането й в София майка й Адриана Тюркмен я посрещна с луксозна лимузина. Вдовицата на Фатик не пожалила средства, за да поглези голямата си дъщеря. От София Александра пусна снимка на жълтите павета с парламента и паметника на Цар Освободител.
По време на престоя й в столицата стара тръпка разчувства щерката на сочения за крал на амфетамините Фатик. Тя пусна многозначителния статус в профила си "Ръждата любов хвана". Според нейни близки бивше гадже отново е завъртяло главата й, след като се засекли случайно из софийските клубове. Докато учеше в НАТФИЗ, Алекс забърса актьора Явор Бахаров, а после го смени с наследник на богато семейство.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето го 2027 Lotus

Ето ексклузивен поглед върху това, което можем да...

Обичай всички, доверявай се на...

Обичай всички, доверявай се на малцина, не вреди на...

Няма коментари към тази новина !