Ето ги най-тежките звездни раздели

15.05.2015 13:18 | Видян 3079 пъти

Ето ги най-тежките звездни раздели

Независимо в коя сфера са популярни, натовареният график, дългите отсъствия и непрекъснатия живот по летищата се отразява зле дори на богатите и известните.

Линдзи Вон и Тайгър Уудс скъсаха след тригодишна връзка, но по всичко личи, че са се разделили по взаимно съгласие. Колкото и разумно да е решението за прекъсване на отношенията, не минава без някой да се почувства наранен, пише kanal3.bg.  Вижте кои други звездни двойки не успяха да изпълнят идеала си за вечната и неразрушима любов в нашата Галерия!

Раян Филип и Рийз Уидърспуун - любимците на Холивуд бяха перфектна двойка в продължение на дълги години, но историята им свърши злополучно. Раян изневери на актрисата и се наложи Рийз да търси щастието другаде. След дълго лутане тя най-после откри по-достоен и вече е щастливо омъжена за втори път.

Мелани Грифит и Антонио Бандерас - това е двойка, която ни кара да си напомним: "Никога не казвай "Това няма да се случи на мен"

След дълги години брак, минал през невероятни перипетии - дълги разстояния,проблемите на Мелани с алкохола и наркотиците, кризи в кариерата и какво ли още не, двамата решиха да се разделят. Антонио винаги е повтарял, че обожава Грифит и неведнъж е доказвал, че любовта е над всичко, но явно проблемите им са се задълбочили с годините. Мелани дори се подложи на лазерна операция, за да изтрие името на Антония от ръката си.

Брус Уилис и Деми Мур: След три деца и брак изпълнен с много страст и кавги, Деми и Брус си казаха "довиждане", но продължиха да бъдат родители за пример и не позволиха на дъщерите си да се травмират от раздялата им. Двамата редовно могат да бъдат засечени на семейни сбирки и празници, въпреки че всеки от тях е продължил напред.

Гуинет Полтроу и Крис Мартин: Музикант и актриса къща развалят, така се получи с Гуинет и вокала на Coldplay. Звездата от "Влюбеният Шекспир" започна да води здравословен начин на живот и наложи строги правила в семейната кухня и в живота на съпруга и децата си. Неведнъж Крис е признавал, че понякога просто му се иска да хапне хамбургер без това да се превръща в повод за семейна война. Явно всичко това, колкото и дребно да звучи, му дойде в повече. Двамата запазиха приятелски отношения и отглеждат с общи сили децата си Моузес и Епъл.

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър: Бившият губернатор на Калифорния се опита да бъде един от най-порядъчните общественици в САЩ, докато не лъсна скандалната му изневяра със семейната гувернантка, от която има незаконен син. Съпругата му, която е от президентската фамилия Кенеди, не успя да преглътне позора и се разведе със здравеняка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !