Юксел качи 20 кила

15.05.2015 11:11 | Видян 1281 пъти

Юксел качи 20 кила

Един от най-елегантните тв водещи - Юксел Кадриев, тотално се е запуснал и за нула време е натоварил плещите си с 20-ина килограма, отбелязват критично негови колеги. Неприятното е, че излишната маса се трупа и върху лицето на синеокия новинар и разваля визията му - шията му се е наляла и изглежда отпуснат.

„За тая работа грим не помага, трябва спешно да сваля килограми", категорични са загрижените за визията на иначе привлекателния телевизионер. Запознати с ежедневието на Юки разказват, че въобще не ще да чува за здравословен живот и се тъпче с ресторантски манджи на поразия, предимно вечер късно, когато всяка трошичка се лепи, пише Всеки ден. Враг на стройната фигура на телевизионера били и концентратите, с които той релаксирал след късните емисии. Принципно Кадриев не е пияница и не носи на алкохол, но напоследък се отдал на напитките с градус.

Доскоро голям почитател на водните спортове и редовните тренировки по плуване, на които дължи широките си рамене и добрият гръден кош, сега Юки съвсем забравил за басейните. „Нямам време за спорт, вече се уморявам твърде много и предпочитам да си полегна вкъщи", споделял журналистът пред приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !