Ето я новата "Царица на Розата" на Карлово

13.05.2015 15:26 | Видян 1235 пъти

Ето я новата

17-годишната ученичка Карина Димитрова от СОУ “Христо Проданов” спечели титлата "Царица на Розата" 2015 в Карлово. На официална церемония, след оспорвана надпревара с 13 момичета, Карина спечели короната и ще бъде главно действащо лице в тържествата в края на месеца, посветени на маслодайното цвете. Кметът Емил Кабаиванов връчи статуетка-приз “Златна роза” на победителката. В поздрава си към всички участнички в конкурса той каза: “Тук виждаме не само много красота, но и изключителна обич към Карлово, която явно пролича от мъдрите слова на момичетата. Пожелавам ви успехи! Желая ви професионално израстване и да прославите Карлово с имената си.”

Първа подгласничка на Царицата е 17-годишната Мария-Луиза Тодорова, ученичка в НХГ “Цанко Лавренов” Пловдив.

Втора подгласничка е Лора Белперчинова -19-годишна, от СОУ “Васил Левски”. Всичките 14 участнички получиха награди и грамоти от община Карлово и от многото спонсори. За доброто настроение на публиката се погрижиха популярната българска изпълнителка - карловката Нели Петкова и актьорът Атанас Чопов.

Преди церемонията кметът покани на среща всички Царици на Розата в периода от 1972 година досега. Той подари на красавиците кристални рози, а после, съпроводен от тях, влезе в препълнената зала на местното читалище, където се проведе конкурсът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !